Webdesign

Egy jó webdesign a látogatót képes kiszolgálni abban az értelemben, hogy az általa keresett információt a lehető leghatékonyabban megtalálja. Weboldala a használhatóságot és az Ön igényeit figyelembe véve, színvonalas grafikai megvalósítással készül el a mai trendnek megfelelően.
 

Logó

Egy megfelelő logó segítségével egy cég vagy termék megkülönböztethető vetélytársaitól, és egyértelműen azonosítható az ügyfelek számára. Egyedi logók készítése a cég vagy vállalkozás profilját szem előtt tartva.
 

Arculat

A mai üzleti életben elengedhetetlen, hogy egy cég egységes arculattal rendelkezzen, amivel kitűnik versenytársai közül. Az arculat az Ön elképzeléseit és a cég vagy vállalkozás vizuális megjelenését figyelembe véve készül el.
 

Névjegykártya

Egy igényesen kivitelezett névjegykártya az első lépés mellyel pozitív benyomást kelthet üzleti partnerében, és nem utolsó sorban az egyik legnagyobb számban terjesztett marketing anyag egy cég életében. Egyedi, letisztult, minden szükséges információt tartalmazó névjegykártyák tervezése.
 

Szórólap, plakát, hirdetés

Egy szórólap, plakát vagy hirdetés hatékony eszköz lehet reklámok, üzenetek célba juttatásához, de csak egyszerű pénzkidobás ha a kitűzött célt nem valósítja meg. Igényes és hatékony grafikai megoldással elkészített hirdetési felülete nagyban növeli a siker lehetőségét.

Banner, animáció

Manapság a bannerek az online hirdetési kampányokban meghatározó helyet foglalnak el. Segítségükkel hatékonyan lehet reklámozni a kívánt terméket vagy szolgáltatást. Jpg, gif vagy /flash/ swf formátumú bannerek elkészítését vállalom rövid határidővel a kívánt méretben. Egyedi flash és gif animációk készítésére is van lehetőség a meghatározott igények figyelembevételével.